Provedoh noć u potrazi za sexy pjesmama; priznajem da se ova savršeno uklapa uz ostatak. *hug*

Hehe. Našla sam jednu koja je odlična za burlesku. Sophie Milman “My Heart Belongs To Daddy”. Očaravajuća je. I nisi mi poslao svoj mail. :D

Little I need

Izgubljena sam u svom vlastitom svijetu emocija. Ne mogu se koncentrirati, a grižnja savijesti zbog nekoncentriranja me izjeda. Treba mi distrakcija. Treba mi OČAJNIČKI distrakcija. 

Treba mi netko da mi kaže nešto. Ali tog nekog ne mogu naći jer ni sama ne znam što će mi u ovom trenutku pomoći. Možda mi i ne treba netko, već si trebam JA. Snažna, odlučna i hrabra. Već godinama nisam takva. Ispustila sam niti svog života, a lutke emocija kojima sam upravljala ne odazivaju se na moja bespomoćna dozivanja. 

Treba mi netko i trebam si JA. Treba mi samopouzdanje i samo jedan mali otvor kroz koji ću vidjeti u budućnost, kako bih samo znala što očekivati i na što se pripremiti. Poraz ili trijumf. 

Zapravo, samo želim da mi se tijelo prestane tresti i srce prestane kucati jedva čujno pod mlinskim kamenom potisnutog straha. Možda mogu osvojiti svijet, ali ovaj korak koji mi predstoji čini mi se nemoguć.